INVESTEREN IN VASTGOED: DIT PLATFORM HELPT JOU EEN HANDJE

Investeren in vastgoed: dit platform helpt jou een handje

Je hebt jarenlang hard gewerkt en je wil jouw spaargeld laten renderen. Of je hebt vermogen geërfd dat je wil investeren om je portefeuille op te bouwen. Maar waar ga je dan naar toe met je geld? En hoe weet je zeker dat jouw investering rendabel is? Wij leggen je meer uit over investeren in vastgoed.

Crowdfunding binnen de vastgoedmarkt

Er zijn tegenwoordig veel verschillende platformen waar je kan investeren in vastgoed. Mogelijk.nl, 123Vastgoedfinanciering.nl, NIBC.. Genoeg mogelijkheden wat dat betreft. Bij deze platformen worden ondernemers en geldverstrekkers samengebracht. Ondernemers willen bijvoorbeeld de bedrijfshypotheek voor hun nieuwe pand laten financieren. Of mensen hebben een tweede huis gekocht voor de verhuur, waarvan ze de hypotheek graag (deels) willen financieren. En daar kom jij om de hoek kijken!

De voordelen van investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed heeft nogal een stoffig imago. Het zou veel risico met zich meebrengen en het is erg afhankelijk van de markt. Maar dat is al lang niet meer het geval. Zo werkt Mogelijk Vastgoedfinanciering bijvoorbeeld met de regel dat het eerste recht van hypotheek één op één op jouw naam komt te staan. Kan de ondernemer die de lening heeft aangevraagd de afschrijving niet meer betalen? Dan sta jij gelukkig nooit met lege handen. En heb jij je vermogen om wat voor reden dan ook ineens weer nodig? Dan kan je bij verschillende platformen, zoals NIBC en 123Vastgoedfinanciering.nl, navragen of je je geld weer liquide kan maken.

Wanneer is investeren in vastgoed interessant voor mij?

Investeren in vastgoed is een investering op lange termijn. Vaak hebben de leners ruime tijd om de lening af te lossen. Vaak gaat het om meer dan een ton, dus dat duurt even voordat het volledige bedrag inclusief de rente is afgelost. Als je op dit moment snel extra geld wil, dan is investeren in vastgoed niets voor jou. Heb je veel vermogen opgebouwd en wil je dit (deels) investeren voor in de toekomst? Dan is deze manier van investeren geschikt voor jou. Lees online ervaringen en ga eens langs bij verschillende partijen om te kijken hoe jij kan investeren!